Naar inhoud

Over BySjors.nl

Welkom op BySjors.nl. Mijn naam is Joske Kempink. Ik werk als docent Onderzoeken & Ontwerpen en daarnaast maak ik accessoires voor newborn fotografie. Inmiddels is het alweer ruim 6 jaar geleden dat we de webshop gestart zijn.  Ik houd van het werken met natuurlijke materialen en kleuren en hoop dat dit terug te zien is in de producten.

De meeste producten in de webshop zijn zelf ontworpen en gemaakt. Ook een aantal zijn ingekocht, ik let op de afkomst van materialen. Ik werk veelal met hoge kwaliteitsgarens, natuurlijke vezels die zonder chemische middelen gemaakt/gekleurd worden, dit is belangrijk voor het huidje van de (pasgeboren) baby.

Er kan veel duurzamer omgegaan worden met materiaal. Ook doe ik mijn best om als verkoper geen onderdeel uit te maken van kinderarbeid door bewust materialen in te kopen.

Het maken van de producten doe ik met veel plezier. Er gaat vaak veel tijd in zitten maar het resultaat terug zien op een toegezonden foto blijft geweldig!

Bedankt voor je bezoek!

Joske

 

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen like dan de facebookpagina van BySjors.nl (zie link onderaan de pagina) www.facebook.com/bysjors.nl