Naar inhoud

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

BySjors.nl

KvK-nummer: 58614605

BTW identificatienummer: NL001386965B27

Joske Kempink

Pater Jan de Vriesstraat 48

7126BM Bredevoort

0646222135

info@BySjors.nl

(communicatie liefst via website (contact) of per email)

 Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen BySjors.nl en de koper.

Bestelprocedure

U kunt middels de site uw bestelling plaatsen. In de winkelwagen pagina kunt u uw verzendkosten bekijken. Komt u uit België? Dan kunt u ook op deze pagina uw verzendkosten berekenen. Is de bestelling geplaatst dan ontvangt u van ons een bevestiging waarin ook de betalingsgegevens vermeld zijn. Wanneer de bestelling voltooid is en verzonden wordt ontvangt u wederom een email.

Betalingsvoorwaarden

Alle genoemde prijzen op de website zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. De gegevens hiervoor krijgt u in de orderbevestiging als u de bestelling heeft gedaan.

Is de betaling niet binnen 7 dagen na de besteldatum bijgeschreven op onze bankrekening  dan vervalt automatisch de bestelling. Houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn. U mag uw bestelling ook komen afhalen. Vermeld dit dan in het opmerkingenveld bij het afrekenen (u hoeft dan geen verzendkosten over te schrijven). U krijgt bericht wanneer de bestelling af te halen is.

Leveringsvoorwaarden

Wij  doen ons uiterste best om “kleine” bestellingen binnen 7 werkdagen na het ontvangen van de betaling aan u te verzenden. De levertijd van grote bestellingen kan langer zijn, dan wordt in overleg met u een andere levertijd afgesproken

Alle bestellingen die geplaatst zijn worden middels TNT-POST bezorgd, BySjors.nl is niet aansprakelijk voor het zoekraken en/of beschadigen van de postzendingen. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens de bestelprocedure (over de verzendkosten wordt ook btw berekend). Uw bestelling wordt met zorg verpakt. U kunt uw pakket eventueel  aangetekend, met pakketpost of verzekerd laten verzenden. Vermeld dit dan in het opmerkingenveld bij het afrekenen, extra kosten hiervoor worden dan doorberekend aan u.

Alle bestellingen die geplaatst zijn worden gemaakt in volgorde van binnenkomst van betaling, wanneer uw betaling niet tijdig door ons ontvangen is, wordt uw bestelling automatisch later geleverd.

Retourneren

In principe nemen wij geen artikelen terug omdat artikelen in opdracht voor de klant gemaakt worden. In bepaalde gevallen heeft u volgens de wet echter recht op een minimale bedenktijd van 14 werkdagen. Wilt u in deze situatie een artikel terugzenden dan zijn de verzendkosten voor u. Gepersonaliseerde en op maat gemaakte artikelen zijn hiervan uitgesloten (de Houten plaatjes bijv.) Is er iets beschadigt aan het artikel neem dan eerst even contact op via ons e-mailadres. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn dan voor rekening van ons. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten verder niet beschadigd of gebruikt zijn. U ontvangt het door u betaalde bedrag excl. verzendkosten binnen 5 werkdagen retour op uw bankrekening na ontvangst van uw pakketje.

Overmacht

Indien blijkt dat ik de opdracht niet kan uitvoeren om welke reden dan ook, dan behoud ik het recht de opdracht te annuleren. Dit gebeurt na schriftelijke mededeling via e-mail.

Privacy

Persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de afhandeling van bestellingen. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.